Ana sayfa AdWords İngiltere Konsolosluğu İngiltere Çocuk Ziyaretçi Vizesi 

İngiltere Konsolosluğu İngiltere Çocuk Ziyaretçi Vizesi 

834
0
PAYLAŞ

İngiltere Konsolosluğu İngiltere Çocuk Ziyaretçi Vizesi 

İngiltere Konsolosluğu nezdinde yapılan Çocuk Ziyaretçiler için İngiltere Vizesi, Birleşik Krallık’a herhangi bir nedenle 6 aydan kısa süre için gidecek olan 18 yaşından küçük çocukların başvuru yapabildiği İngiltere turist/ziyaretçi vizesi türlerindendir. CSS Legal uzmanları ile tüm İngiltere vizesi başvuruları gerçekleştirilebilir.

İngiltere Çocuk Ziyaretçi Vizesi başvurusunu 6 ay ve daha kısa süre ile İngiltere’de bulunacak olan 18 yaşından küçük kişiler yapabilmektedir. Çocuk ziyaretçi olarak ziyaret kapsamlı İngiltere vizesi başvurusu yapan başvuru sahiplerinin bu vizenin özel şartlarına ek olarak İngiltere turist/ziyaretçi vizesi genel şartlarını da yerine getirmeleri gerekir.

İngiltere Çocuk Ziyaretçi Vizesi başvurusu için sağlanması gereken şartlardan en önemlisi; çocuk ziyaretçi başvurusunun amacının herhangi bir nedenle 6 aydan kısa süreli olarak Birleşik Krallık’ta bulunmak olmasıdır. Yani başvurunun İngiltere’de kısa süre bulunduktan sonra çıkış yapılacağı, yerleşim yapmak gibi bir amacın olmadığı hususunda ikna edici olması gerekir. Aksi taktirde İngiltere vizesi reddi alınabilir. CSS Legal şikayet edilen İngiltere vizesinin alınmasındaki zorlayıcı bu tutuma karşı danışanlarına her zaman doğru yolu göstermektedir.

18 yaşından büyük kişiler diğer İngiltere turist/ziyaretçi vizesi kategorilerinden gidiş amaçlarına en uygun olanına başvuru yapmalıdır. Başvuru yapacağı vize türünü belirlemede problem yaşayan kişiler CSS Legal Danışmanlık uzmanları ile irtibata geçerek bilgi alabilir ve hatasız bir başvuru yapabilirler. İngiltere vizesi başvurusu yapacak kişiler İngiltere Turist vizesi, İngiltere Ankara Anlaşması vizesi, İngiltere çalışma vizesi gibi kategorilerden kendilerine en uygun olanına başvuru yapmadıkları süreçte, vize reddi ile karşılaşacaklardır.

Birleşik Krallık’ı herhangi bir amaçla ziyaret edecek olan 18 yaşından küçük çocukların İngiltere’deki temel yaşam giderleri, ulaşım ve konaklama masrafları vb. masraflarının nasıl karşılanacağının gösterilmesi başvuruda gösterilmesi gereken şartlardan bir diğeridir. Bunun yanında bu masrafların kişinin maddi durumuna uygun olması da önem arz eder. Yani çocuğun masraflarını karşılayacak olan kişinin başvuruda göstereceği gelir ve birikimin, makul ve inandırıcı olması gereklidir.

İngiltere’de eğitim almak isteyenlerin ise uygun öğrenci vizesi başvurusu yapılması noktasında CSS Legal uzmanlarıyla görüşmesi akabinde, Student Portal International danışmanlarıyla da uygun eğitim programlarının tespit edilmesi, oldukça zor ve kapsamlı olan bu süreci kolaylaştıracaktır.

İngiltere’ye gidecek olan çocuk ziyaretçinin İngiltere’ye tek başına mı gideceği yoksa bir refakatçi ile mi gideceği hususu da başvuruda belirtilmesi gereken diğer önemli bir ayrıntıdır. CSS Legal yorum ve analiz gerektiren tüm bu süreçlerde danışanlarına yol göstermektedir.

Bu vizeye yapılan başvuru olumlu sonuçlandığı takdirde başvuru sahibi 6 ay, 2-5-10 yıllık sürelerde vize alabilecektir. Ancak hangi süre ile verilirse verilsin 1 yıl içerisinde ziyaret kapsamlı bu vize ile 6 aydan fazla İngiltere’de kalmak mümkün olmayacaktır. Eğer başvuru sahibi bu süreyi aşarsa, bir sonraki başvuru sürecinde vize reddi alınması da kaçınılmaz olacaktır. CSS Müşavirlik uzmanları tüm bu detayları danışanlarına vermekle yükümlüdür.

Yukarıda bahsedilen şartların dışında sağlanması gereken şartlar hakkında detaylı bilgi almak isteyen başvuru sahipleri CSS & Co Legal Services ile iletişime geçebilir ve başvuru sürecini başarıyla yürütebilirler. Bu sayede eksiksiz ve hatasız bir başvuru gerçekleştirerek vize alınması mümkün olacaktır. CSS Legal danışmanları ile İngiltere vizesi başvurusunu gerçekleştiren başvuru sahipleri vize reddi alma ihtimallerini de minimuma düşüreceklerdir.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here